Raw food, Recept, Vegan

Raw chokladcheesecake med färska hallon

Ca 8 bitar

Botten

  • 1 dl mandel
  • 2 dl hasselnötter
  • 6 dadlar
  • 1 msk kakao
  • ca 1 tsk salt

Mixa ihop och tryck ut i en springform. Ställ in i kylen under tiden du gör fyllningen

Fyllning

  • 3 dl cashew (helst blötlagda, minst 2 timmar)
  • 2 msk honung
  • 1 tsk honung
  • 1 tsk vaniljpulver
  • juice från 1 hel lime
  • juice från ½ citron
  • 2 msk kokosolja
  • 1-2 msk kokosgrädde (eller det tjocka från kokosmjölk)

Mixa allting till en slät massa. Späd med mera kokosgrädde om det behövs.

Bred sedan ut fyllningen på botten och toppa med färska hallon och myntablad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s