Raw food, Recept, Vegan

Rawgurt med färska blåbär

  • ca 2 dl blötlagda cashew (ca 8 timmar)
  • ca 1 tsk vaniljpulver
  • 2-3 dadlar
  • vatten, till önskad konsistens

Mixa alla ingredienser till en yoghurtliknande konsistens, smaka av och tillsätt mer dadlar, vaniljpulver eller vatten för att få till rätt smak och konsistens.

Serveras med nyplockade blåbär från svenska skogar.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s