Raw food, Recept, Vegan

Raw nötfri blåbärspaj

  • 2 dl glutenfria havregryn
  • 1 dl kokosflingor
  • ca 2 msk kokosolja
  • 4 dadlar
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 2 msk chia
  • ca 3 dl färska blåbär att toppa med

Mixa alla ingredienserna, ta mer kokosolja om det behövs. Degen ska hålla ihop om du trycker ihop den med fingrarna men vara lätt smulig. Tryck ut den i en springform, låt kanterna vara högre så att bären hålls på plats. Låt stå i ca 15-20 minuter så hinner chian svälla och pajdegen binder ihop.

Häll över färska bär, jag har använt blåbär. Dekorera gärna med ätbara blommor. Servera som den är eller med kokosgrädde.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s