Recept, Vegan

Spenatsoppa med hetta

  • Ca 1 kg frusen spenat
  • Ca 400 ml kokosmjölk
  • Grönsaksbuljong
  • Kryddor efter smak; jag använde cayennepeppar, salt, vitlök och blandad peppar

Koka upp ca 1 liter vatten med buljong och ha i spenaten, låt koka i ca 10 minuter. Ha i kryddor och kokosmjölk, smaka av. Mixa försiktigt till önskad konsistens och servera. Jag toppade min soppa med rostade frön med smak av paprika och curry, granatäpplekärnor och några russin.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s