Recept, Vegan

Chokladbräck med havssalt och cashew

  • choklad minst 70%
  • cashew
  • havssalt

Smält chokladen, under tiden hackar du cashewnötter till önskad storlek. Häll ut choklad på bakplåtspapper på en plåt eller annat platt underlag (tänk på att det ska få plats i frysen). Strössla på önskad mängd cashew och avsluta med några nypor salt. In i frysen i ca 30 minuter tills det stelnar, ta ut den och bryt sönder i önskad storlek.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s