Recept, Vegan

Grön ärtsoppa med sting

Ca 4 portioner

• Ca 400 gram frysta gröna ärtor
• 1 deciliter kokosmjölk
• 1/2 finhackad rödlök
•  2 cm finhackad ingefära
• Chili efter smak
Tina ärtorna och koka upp dem i vatten tillsammans med rödlök och ingefära i ca 10 minuter. Mixa ihop med stavmixer och tillsätt kokosmjölk, chili och vatten till önskad konsistens. Koka upp igen, sen är det klart

Jag serverade soppan tillsammans med ett par fröknäcken som du hittar receptet på här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s